About Me

Name: Siti Nabillah
Age: 19 Year Old
DOB: 27 FEB 1993
State: Gurun ,Kedah

Sunday, 20 May 2012

Menutup Aurat Secara Islam !Hahaha!...dah baca tajuk pon dah tau yang entry Blog Siti Nabillah kali ni berunsurkan Islamicsikit!So,enrty ni ditujukan kepada sesiapa yang masih tidak menutup auratnya,ayat pedas sikit!.Nabila saje-saje buat entry ni sebab pernah Nabila dengar yang jika seseorang itu mati dengan meninggalkan ilmu untuk diamalkan,nescaya pahala SI MATI tersebut akan bertambah selagi orang yang mengamalkan ilmu dari SI MATI tersebut mengamalkannya!So,korang sebagai pembaca setia budak steady kongsi-kongsilah entry ni untuk kita sebagai umat islam dapat berkongsi bersama!

Kalau Nabila mati nanti,tenang cikit~

PEMBELAJARAN PERTAMA : AURAT LELAKIHah ! lelaki dengan lelaki mempunyai batasan aurat yang sama seperti batasan aurat antara lelaki dengan perempuan!Korang tau?


PEMBELAJARAN KEDUA : AURAT PEREMPUAN


Bahagian perempuan yang boleh didedahkan hanya telapak tangan dengan muka sahaja!!Selain itu jangan mendedahkan apa-apa!


PEMBELAJARAN KETIGA : KESALAHAN BERKAITAN AURAT (wanita sahaja)


Kesemua gambar gadis diatas ni ada kelemahan diorang dalam menutup aurat ! Korang cubalah expolore sendiri okey !


P/S : Budak steady hanya berminat pada wanita yang bertudung dan menutup aurat sahaja okey!Kalau nak try mengurat budak steady,silalah pakai tudung dan menutup aurat anda dahulu!

*JOM PAKAT-PAKAT TUTUP AURAT ! !

No comments: