About Me

Name: Siti Nabillah
Age: 19 Year Old
DOB: 27 FEB 1993
State: Gurun ,Kedah

Thursday, 17 May 2012

Persahabatan Itu Penting !

Hye semua , nabila ada story untuk korang semua . hehhe . nabila asal dari sekolah agama pastu sekarang dah tukar ke sekolah menengah . disinilah bnyak kenangan bersama kawan2 nabila . kawan2 nabila mcm2 karenah . hehhe . nabila sayang korang suma taw tak ! kalo korang tengok nih mesti bangga xkira la . nabila sayang koramg . hihih . nabila kawan ngan suma org x penah pun nk memilih , ta kisah cantik or huduh . sebab buat pew kita nk memilih kn ? kita pun sama ja . yg penting agama tu kn .. hehhe . hurmm ... nabila ada kata2 special untuk korang tengok kat bawah nih . hope korang suka taw !
Renung2 taw kata2 nih . hihii

Ashikin yang pakai tudung hitam tu .. hehhe

Okey semua .. Firstly nabila nk story about student kelas nabila , hehhe . macam2 karenah . Btw nabila tetap sayang korang . Dalam kelas nabila , nabila nih bising jugak . banyak cakap . hihihi . kadang2 sampai kawan2 nyampah kot . huhuh . dalam kelas nabila paling rapat ngan ashikin shahimi , org pnggil dy shikin jerr . hehhe . nabila pernah gak marah2 dy . dy sabar ja ngan perangai bising nabila nih . hehhe . nabila sayang kin . huhu . klo kin tengok nih mesti suka . hahha .dy nih kn klo nk pi mana2 pun mesti ajak nabila . xbole dok la tu xdak nabila .. hihih ( perasan kot ) ! kin .. taun nih kita STPM kn ? janji taw kita nk masuk 'U' sama2 kn . hehhe . hope kita sama2 berjaya okeyh . tgok la pic nih . nih la kin member kelas nabila .









Kami di Pantai .. heheh
Secondly , nabila nk story about other member ok . member2 yg nabila rapat ramai sangat sampai tak terbilang la . hehhehe . hurmm . takpa2 , nabila story one by one okeyh . nabila cerita about amira sufiana dlu la , dlm kelas org call dy mirasu . hehhe . dy nih kn .. lawak , baik , peramah , suka terima cabaran . hehhe . dalam kelas kn , klo xdak dy xhappy kelas . klo dy diam dlm kelas tu kn , tu tandanya dy ada masalah la tuu .. heheh . btw dy nih happy orgnya .. Mirasu .. unk kn dah ada gaji sendiri .. nnti bila2 blh la belanja . hihihi . okeyhhhh .. haritu , kawan nabila nama dia nani . dia nih , cantik orangnya .. kat sekolah orang panggil dy kaka comei .. hehe . time tuu . waktu petang , dy datang rumah nabila tiba2 ja . terkejut jugak la . rupa2nya ada plan nk ajak pegi pantai .. heeehhe . kat sinilah macam2 cerita . hahhaha . lawak pun ada . best la kami pi sana bergambar , borak2 , bersantai , macam2 lagi lah . yg nk dijadikan cerita nih . masa nak balik tu kn . malang tak berbau .. tayang motor nani pancit . heheh . gelisah dibuatnya nabila ngan member2 yg lain . hehe . tak taw nk buat mcm mana , lepas tu terus col member nabila asni saat ( saat ) & mat don ( firdaus ) . depa 2 org nih terus mai kat kami . sanggup berkorban dari gurun tolak ke yan dlm masa 15 minit jerr terus sampai . fuhh ! baik sangat ampa dua nih kn .. hehhe .. mesti kembang kn nabila puji nih .. hihhi . Alhamdulillah .. moto 2 pun dah bawak ke bengkel . hehhe . apa2 pun , kita tetap kawan taw !



Penggambaran di Perigi , Yan Kedah .

Actually , pic nih snap baru2 ni jerr . hehhe . ada penggambaran untuk hari guru nnti . member2 yg lain dok kalot buat penggambaran . kami kalot nk posing pulak . hehhe . banyak karenah sungguh kami nih .. yang baju hijau ni  azihan tapi org pnggil g-han . baju putih tu nama dy Asni Saad (saat ) . Sebelah tu pulak nabila la . hihihi . paling rendah la . tak pa . tudung coklat tu ashikin , yg buat peace tu kn nama dy nani . hihi . yg laki bju hitam nih , mat bulu (tarmidzi) . mat ni pantang orang nk gambar . dy pun kalot la . hhehe . hurmm .. nabila sayang hampa taw tak . hhehe . tak dak dah kawan yg sporting macam hampa . heheh







No comments: